HTA verkkokauppa on auki jatkossa koko ajan. Cliquen takkeja tilataan tilauksesta yleensä alkuviikosta lisää maahantuojalta. Liivit tulevat toiselta toimittajalta ja niitä ei ole maahantuojalla Suomen varastolla. He tilaavat keskiviikkoisin täydennystä ja siitä menee noin 1,5 viikkoa, että saadaan tuotteet meille. Toimitusajoissa on hyvä varautua 2-4 viikkoon. Tällä hetkellä tuotteita löytyy hyvin maahantuojalta.

HUOM! Oikean koon valintaan kannattaa käyttää aikaa, jotta koko olisi kerralla oikea, koska yksilöidyillä tuotteilla ei ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. Jos on mahdollista kokeilla seurakaverin tuotetta oikean koon löytämiseksi, niin se on varmasti paras. Myös mittataulukon mittoja vertaamalla toiseen tuotteeseen löytää sopivan koon. Mahdollista on myös tulla Printtivaatteelle sovittamaan. Tästä on kuitenkin sovittava etukäteen, niin tiedetään olla paikalla ja että meillä on sovituskappaleita. Voit soittaa arkisin klo 8-17 numeroon 0401981210 tai laittaa sähköpostia info(a)printtivaate.fi.

Printtivaate (USK Wear OY) toimii HTA:n verkkokaupan palveluntarjoajana ja tuotteiden valmistajana. Olethan suoraan yhteydessä meihin liittyen tilaukseen!

 

Tuotteet

Search
Your cart is empty
Search